ACKC met veel moeite langs Triade

29 oktober 2018, 22:11

ALMKERK - ACKC speelde afgelopen weekend tegen Triade uit Nieuwpoort. In de eerste helft kon ACKC geen vuist maken en kreeg na 3-3 halverwege een flinke klap te verwerken met een 4-8 ruststand.

Na een donderspeech van de Coach den Hartog kwam ACKC met meer focus en scherpte het veld op. In de beginfase ging het nog wel wat stroef, maar bij de gasten was de fut er totaal uit, ACKC kwam langszij (9-9) en kreeg nog kansen genoeg om er uiteindelijk een 11-9 overwinning uit te slepen. ACKC blijft ongeslagen in deze laatste veldwedstrijd in de eerste helft van de veldcompetitie.

24 November gaat de zaalcompetitie weer van start. Doelpuntenmakers tegen Triade: Jelle van de Water 4, Sabine Meerman en Ingrid Dekkers 2, Rik Millenaar, Wietze de vries en Arné van Herwijnen elk 2.