Einde aan ongeslagen status ACKC

2 december 2018, 15:32

ALMKERK - De reis voor ACKC was dit keer naar Vinkeveen waar al vroeg in de middag de tegenstander de Vinken wachtte. Beide teams hadden hun eerste ontmoeting dit zaalseizoen gewonnen.

In het voorprogramma hadden de ACKC reserves het goede voorbeeld gegeven door de reserves van de Vinken met 12-14 te verslaan. De thuisploeg begon zeer fel aan de wedstrijd en had ACKC al snel op een 2-0 achterstand staan, wel vochten de Almkerkers zich snel terug via allemaal damesdoelpunten was het halfweg de eerste helft 4-4 geworden. De tweede helft begon niet goed de achterstand werd 13-9 en ACKC vocht meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander.

Alles wat fout kon gaan ging ook fout, vrije ballen werden met enige regelmaat gemist en tot overmaat van ramp miste bij een 14-10 stand eerst Stef Mommers zijn tweede en Wietze de Vries zijn eerste stip, het was in tegenstelling van vorige week een collectief falen, geen enkele speler haalde een voldoende. Acht minuten voor tijd was de eindstand (18-10) al bereikt. In de slotfase waren er voor ACKC nog vele doelpogingen maar zonder enig resultaat.