Welkom in de gemeente Altena

Foto: Altena TV
16 december 2018, 13:39
Verlopen

ALMKERK - Woensdag 2 januari wordt in de nieuwste gemeente van de provincie Noord-Brabant de eerste gemeenteraad van Altena geïnstalleerd. U bent hiervoor uitgenodigd in het nieuwe gemeentehuis.

De installatie vindt plaats in het nieuwe gemeentehuis aan de Sportlaan 170 in Almkerk. Aansluitend aan deze installatie is er gelegenheid om de nieuwe raadsleden te feliciteren en ook de waarnemend burgemeester de heer M.A.(Marcel) Fränzel te ontmoeten. U bent daarbij van harte welkom.

Van 19.00 tot 20.30 uur is de raadsvergadering. Om 20.30 uur volgt de toespraak van waarnemend burgemeester M.A.(Marcel) Fränzel waarna de receptie om 20:45 uur zal zijn. Kijk voor meer informatie op de website www.altena2019.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl