25-jarige aangehouden voor ramkraak in Sleeuwijk

Foto: Politie
18 december 2018, 11:05
Verlopen

SLEEUWIJK/RIJEN - In Rijen werd dinsdagochtend 18 december een 25-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 9 juni 2017 een ramkraak te hebben gepleegd bij een juwelier op de Nieuwe Es in Sleeuwijk

In die nacht werd met een gestolen auto de pui van de winkel eruit geramd. Het gestolen voertuig bleef achter, maar de daders wisten te ontkomen. Er werden sieraden buitgemaakt. De politie heeft de achtergebleven gestolen auto laten takelen en op sporen onderzocht. Ook in de winkel is destijds een forensisch onderzoek ingesteld.

Het DNA van de 25-jarige Tilburger werd later in het onderzoek aangetroffen. Hierop is hij aangehouden. De recherche gaat met hem in verhoor.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl