Kerstnachtdienst van De Burcht: Eenvoudig en Klein

Foto: De Burcht Sleeuwijk
23 december 2018, 21:14
Verlopen

SLEEUWIJK - Op kerstavond, 24 december, organiseert De Burcht Sleeuwijk weer een kerstnachtdienst in Sleeuwijk.

Deze avond wordt u meegenomen in het eeuwenoude kerstverhaal rondom het thema eenvoudig en klein, waarbij gefocust wordt op de eenvoudige herders. De herders hoorde als eerste het nieuws dat Jezus werd geboren en gingen op zoek naar Hem. Zoek jij Hem ook nog, en waar vind je Hem dan? De Burcht hoopt je te inspireren om Jezus te vinden.

Deze avond wordt buiten gehouden rondom gezellige kampvuren. Als het regent kun je droog staan. Trek in ieder geval warme kleren aan. U bent van harte welkom op kerstavond, 24 december vanaf 22.00 uur. De Burcht Sleeuwijk organiseert haar diensten in het Altena College aan de Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl