Studieseminar met ds. Oscar Lohuis in Wijk en Aalburg

Foto: Theo Koppes
28 december 2018, 11:45
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 10 januari is er in Wijk en Aalburg een studieavond met ds. Oscar Lohuis, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land.

Op veel plaatsen in de Bijbel komen we teksten tegen die spreken van het opnieuw verzamelen van het volk van Israël in het land dat aan hen beloofd is. Wat is de betekenis daarvoor voor de wereld en voor de gemeente van Jezus Christus? Welke rol mogen en kunnen wij daarin spelen? Verschillende teksten spreken ervan dat de overige volken het volk van Israël helpen om terug te keren. Hoe moeten we dat zien en hoe kunnen we deel krijgen aan wat God aan het doen in de wereld waarin wij nu leven?

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. De bijeenkomst vindt plaats in D’Alburcht aan de Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl