Allereerste Kunstdialoog in Gorinchem

Foto: Pixabay
6 januari 2019, 13:30
Verlopen

GORINCHEM - Heb je iets met kunst? Wil jij er jouw mening over delen en met anderen filosoferen over kunst? Op 22 januari 2019 zal de allereerste Kunstdialoog in Gorinchem plaatsvinden.

Samen kijken naar en praten over echte kunst kan tijdens de eerste Kunstdialoog in Gorinchem. De dialoogbegeleider is Marleen van Zwienen. De Artotheek Gorinchem leent iedere keer nieuwe kunstwerken uit voor deze sessie. Daarnaast maken bewoners van Gorinchem en omstreken kennis met elkaar en iets leren van elkaars denkbeelden. Ervaring of kennis van kunst is niet nodig.

Je bent welkom op 22 januari van 10.00 tot 11.15 uur in gemeenschapshuis De Bogerd aan de W. de Vries Robbéweg 100 in Gorinchem. In verband met een maximum aantal plaatsen wel graag aanmelden. Dat kan bij gemeenschapshuis de Bogerd of bij Atelier Gorinchem. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl