Waterschap Rivierenland wint Best bestuurde decentrale overheid 2018

Foto: Archief
17 januari 2019, 17:01
Verlopen

TIEL - Waterschap Rivierenland heeft de prijs voor Best bestuurde decentrale overheid 2018 in ontvangst genomen. Deze jaarlijkse prijs is uitgereikt door het vakblad Binnenlands Bestuur.

Het vlakblad ziet de wijze waarop de dijkversterkingen zijn aangepakt als een positief voorbeeld. Volgens Binnenlands Bestuur: “Het feit dat het waterschap actief innoveert en daarbij bovendien inwoners, bedrijven en organisaties betrekt, is een belangrijke reden voor deze prijs. De gezamenlijkheid in het vormgeven van innovatieve projecten is een groot pluspunt van dit waterschap.”

Waarnemend Dijkgraaf Mathieu Gremmen nam de prijs in ontvangst. Gremmen: “We zijn zeer verheugd met het ontvangen van deze prijs. Het is een mooie waardering voor het werk van het waterschap. Als waterschap staan we voor grote opgaven in een veranderende omgeving. Daar moet je als organisatie oog voor hebben en naar handelen. Een eigentijdse bestuursvorm is daarbij onontbeerlijk.” Het vakblad Binnenlands Bestuur hield de verkiezing voor de tiende keer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl