Brandweer rukt uit in Gorinchem vanwege een vreemde lucht

Foto: Pixabay
22 januari 2019, 20:26
Verlopen

GORINCHEM - De brandweer in Gorinchem moest maandag twee keer uitrukken voor een vreemde lucht. De eerste melding kwam ’s ochtends vanuit de Busschieterstraat en de Koningstabelstraat waar een vreemde, gasachtige lucht werd geroken.

De brandweer deed diverse metingen bij portieken en garageboxen, maar er werd geen verhoogde concentratie gas gemeten. Niet veel later werd de brandweer doorgestuurd naar de Piazzaflat. Ook daarvandaan kwam een melding over een vreemde lucht. De brandweer deed metingen in de trappenhuizen en andere ruimten, maar ook daar werd geen gas gemeten.

Wat voor lucht er dan wel in Gorinchem werd waargenomen, is nog niet duidelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl