Achilles Veen en Giovanni Franken uit elkaar

Foto: Achilles Veen
26 januari 2019, 09:43
Verlopen

VEEN - Na overleg en vele evaluaties tussendoor hebben Achilles Veen en trainer Giovanni Franken besloten de samenwerking per direct stop te zetten.

‘We hebben Giovanni leren kennen als een zeer vakbekwame trainer en wensen hem veel succes bij de voortzetting van zijn trainerscarrière’, zo laat de club weten. Johan van Bijsterveld neemt voorlopig de honneurs waar zodat de technische commissie op zoek kan naar een opvolger.

Ook assistent-trainer Marcel van Ringelesteyn zal vertrekken bij Achilles Veen is te lezen op de website van Voetbal Rotterdam. Van Ringelesteyn heeft zich solidair verklaart met Franken en per direct zijn functie neergelegd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl