Kindergids van de gemeente Altena van start

Foto: Pixabay
4 februari 2019, 21:15
Verlopen

ALTENA - Een gloednieuwe pagina voor alle ouders en kinderen in de gemeente Altena en een plek waar alle nieuwtjes en leuke activiteiten op kindergebied worden verzameld. Dat is de Kindergids van Altena.

De kindergids Altena is ontstaan uit een icoonproject van de visiegroep ‘Kinderen zijn de toekomst’. De Kindergids Altena is een laagdrempelige manier om ouders en kinderen kennis te laten maken met de mogelijkheden in Altena op het gebied van onderwijs, kinderopvang, sociale activiteiten en zorg. Op de pagina komen activiteiten die relevant zijn voor het kind in Altena en informatie over de partijen die betrokken zijn bij de Kindergids.

De Kindergids Altena wordt mede mogelijk gemaakt door De Perswinkel, Kinderopvang BuitenGewoon, Basisschool Oudendijk, Leerplein 14, Bibliotheek en Cultuurpunt Altena, Kindercoach Linda Koning, Logopediepraktijk Judith en de gemeente Altena. Meer weten? Kijk op de Facebook-pagina van ‘Kindergids Altena’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl