CFM/Transito verliest van koploper na felle strijd

9 februari 2019, 06:34
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito speelde vrijdagavond in Den Bosch tegen koploper FCK/De Hommel, een eredivisie-waardige ploeg met onder andere oud-Kozak Arda Havar, die in de thuiswedstrijd nog op een gelijkspel werd gehouden.

In Den Bosch ging het tot aan de rust gelijk op, nadat Kevin Cornet de Werkendammers in een counter op 0-1 had gezet, wisten de gastheren al snel wat terug te doen. Niet veel later was er weer een voorsprong voor CFM/Transito. Bart Jongejan scoorde vanuit een vrije trap de 1-2, maar zag even later via een strafschop FCK/De Hommel weer langszij komen. Vlak voor rust was er de eerste voorsprong voor de gastheren, waarna er via een eigen goal van FCK/De Hommel toch met een gelijke stand gerust ging worden.

De tweede helft was lange tijd een schaakspel op een zaalvoetbalveld. FCK/De Hommel probeerde de stugge verdediging van CFM/Transito te doorbreken, terwijl de Werkendammers er via de counter uit probeerden te komen. Halverwege de tweede helft brak de verdediging van CFM/Transito, waarna FCK/De Hommel snel uitliep naar een 6-3 voorsprong. CFM/Transito deed nog wat terug met de 6-4, maar het eindakkoord was voor de gastheren, die de wedstrijd met 7-4 wonnen.

Volgende week vrijdag staat de wedstrijd tegen ZVG/Cagemax op het programma. Deze wedstrijd, die in het teken staat van Dolfijntherapie Niels, begint om 20.00 uur in sporthal De Crosser.

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.