Brand in de Voorstraat te Almkerk

Foto: Archief
16 februari 2019, 22:59
Verlopen

ALMKERK - Zaterdagavond is omstreeks 22.15 uur de brandweer met groot materieel uitgerukt naar de Voorstraat te Almkerk. Al snel werd opgeschaald naar 'grote brand'.

De brandweerkorpsen van Almkerk, Dussen, Giessen en Oosterhout waren met spoed te plaatse. Ook de politie en ambulance zijn gealarmeerd. Er waren geen mensen meer aanwezig in het pand en er was sprake van veel rookontwikkeling. 

Om 23.00 uur werd een Burgernetmelding verstuurd. Er bleek korte tijd een man vermist. 15 minuten later liet de politie weten dat de man terecht was. Om 23.30 gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. De brand was snel onder controle.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl