CFM/Transito verliest streekderby tegen ZVG/Cagemax

Foto: Archief
16 februari 2019, 06:39
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito is er vrijdagavond niet in geslaagd om de streekderby tegen ZVG/Cagemax winnend af te sluiten. In een enerverend duel werd met 5-7 verloren.

De Werkendammers begonnen sterk aan het duel. Dankzij treffers van Chamith van Vuuren en Gerard van den Adel stond een comfortabele 2-0 voorsprong op het scorebord. Lang kon CFM/Transito hier echter niet van genieten, nadat ZVG/Cagemax onnodig weer op gelijke hoogte kwam, waardoor de ruststand op 2-2 werd vastgesteld.

In de tweede helft was ZVG/Cagemax lange tijd de bovenliggende partij, waardoor de 2-5 tussenstand ook meer dan terecht was. Nadat Dennis Mijdam plaats maakte in de goal voor vijfde man Kevin Cornet, kregen de gastheren vleugels en kwamen snel terug tot 4-5. ZVG/Cagemax kwam dankzij een snelle uitbraak weer op een 4-6 voorsprong, maar zag CFM/Transito even snel weer op 1 doelpunt verschil komen. Na een verre trap van de doelman van ZVG/Cagemax in het lege doel van CFM/Transito was het duel echter beslist.

In de volgende wedstrijd neemt CFM/Transito het in een uitwedstrijd op tegen ZVV Ede. De wedstrijd begint vrijdag 22 februari om 21.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl