Stttt… Er ligt een tijger te slapen in het kasteel

Foto: Stichting Vrienden van Kasteel Dussen
25 februari 2019, 20:17
Verlopen

DUSSEN - Op zondag 17 maart is Sophie Ruthven-Stuart weer te zien in kasteel Dussen. Vanaf 13.30 uur speelt zij daar de interactieve voorstelling 'Stttt...', gebaseerd op het prentenboek van het jaar 2018 en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Er ligt een grote gevaarlijke tijger te slapen en die moet natuurlijk niet wakker gemaakt worden. Maar hij ligt wel vreselijk in de weg. En waarom zijn er zoveel ballonnen? Gelukkig is er een kikker met een goed idee. In ‘Stttt…’ worden kinderen uitgedaagd om angsten te overwinnen en problemen op te lossen. Opnieuw mooi jeugdtheater in een écht kasteel: dat is dubbelop genieten voor jong en oud.

De voorstelling duurt zo’n 40 minuten. Reserveren kan bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via 06-45208142. De entree is € 6,- p.p. In het kasteel kan niet worden gepind, alleen contante betaling mogelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl