Certificaten vrijwilligers Taal voor het Leven uitgereikt

Foto: Geeralda Pols
27 februari 2019, 17:52
Verlopen

WOUDRICHEM - Afgelopen weken hebben vijf cursisten de training Taal voor het Leven afgerond. Hiervoor kregen zij een certificaat. Vanaf nu kunnen deze dames actief aan de slag als Taalcoach. Gefeliciteerd Marjon, Lijda, Ineke, Anet en Els.

De training Taal voor het Leven is onderdeel van het DigiTaalhuis. Met deze training leidt de Bibliotheek vrijwilligers op om hulp te bieden bij de ontwikkeling van de basisvaardigheden op het gebied van taal, rekenen en digitalisering.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het DigiTaalhuis of het vrijwilligerswerk bij De Bibliotheek CultuurPuntAltena? Kijk dan op bibliotheekaltena.nl/digitaalhuis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl