De Riethorst Stromenland opent haar deuren

Foto: Archief
28 februari 2019, 17:04
Verlopen

REGIO - In de week van 11 t/m 16 maart 2019 vindt voor het zevende achtereenvolgende jaar de Week van Zorg en Welzijn plaats. Ruim duizend zorglocaties in Nederland openen tijdens deze week hun deuren voor het grote publiek, met als doel de veelzijdigheid van zorg en welzijn te laten zien.

Ook zorgorganisatie De Riethorst Stromenland zet deze week de deuren van meerdere locaties open. Oprechte aandacht, een glimlach, iemand echt zien. Medewerkers, vrijwilligers en familieleden binnen De Riethorst Stromenland maken het leven van de klant fijner. Dit doen zij onder andere door leuke activiteiten te organiseren voor de bewoners. De Riethorst Stromenland is trots op haar bevlogen medewerkers en vrijwilligers en wil u graag laten ervaren hoe zij zich inzetten om ervoor te zorgen dat de bewoners een fijne tijd hebben.

Op dinsdag 12 maart heet zorglocatie Goezate aan de Raadhuislaan 4 in Werkendam u welkom bij de bingo. Tijdens deze middag zijn er leuke prijzen te winnen. Deelname is gratis. De bingo start om 14.00 uur. In de avond kunt u op zorglocatie Altenahove, Rivierenland 1 in Almkerk, om 19.15 uur genieten van een optreden van de Wilgenband uit Made. Bij deze band, opgezet voor mensen met een beperking, staat het maken van muziek en plezier voorop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl