Progressief Altena krijgt een ‘ja’ op schriftelijke vragen

Foto: Pixabay
2 maart 2019, 07:33
Verlopen

ALTENA - Net als Progressief Altena vindt het college van de gemeente Altena het een goed idee om te kijken op welke manier de ESG Erfpachtleningen benut kunnen worden.

Met deze leningen kan maatschappelijk vastgoed van gemeenten zoals scholen, gemeentehuizen, sportaccommodaties en andere openbare gebouwen versneld worden verduurzaamd. De provincie Noord-Brabant heeft hiervoor in totaal 500 miljoen euro uitgetrokken.

Het college geeft hiermee antwoord op de schriftelijke vragen die eerder zijn gesteld door raadslid Rieka Verbeek van Progressief Altena. Het college geeft aan dat eerste gesprekken inmiddels gevoerd zijn en dat het hoopt dat het voor de voorjaarsnota een overzicht van de mogelijkheden kan geven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl