Extra en tevens laatste opvoering ‘Groeten van de Veluwe’

Foto: Toneelgroep Juliana
3 maart 2019, 11:04
Verlopen

UITWIJK - Inmiddels heeft toneelgroep Juliana te Uitwijk een aantal uitvoeringen gehad van het stuk: 'Familie Bruinsma in de bocht, Groeten van de Veluwe' van schrijver Carl Slotboom. De avonden zijn zeer succesvol verlopen. Als extra en tevens laatste avond is nu zaterdag 16 maart toegevoegd.

Van de familie Bruinsma zijn meerdere toneelstukken geschreven, allemaal met dezelfde personages. Het stuk wat Toneelgroep Juliana voor u gaat brengen, speelt zich af op een camping. Familie Bruinsma is een echte door de wol geverfde campingfamilie met een toch wel heel speciale omgangsvorm richting elkaar en naar andere mensen. Op de camping ontmoeten ze de keurige nette familie Zwaanswijk. Een familie die nog nooit heeft gekampeerd maar alleen vakantie heeft gevierd in dure hotels. Ze zijn op de camping terecht gekomen na het winnen van een prijs met het invullen van een cryptogram. Beide families komen naast elkaar in een caravan op de camping. Het valt niet mee voor de familie Zwaanswijk, ze kampen met behoorlijke aanpassingsproblemen. Dit in schril contrast met de familie Bruinsma die zich als een vis in het water voelt. De nodige confrontaties tussen beide families laten dan ook niet lang op zich wachten. Voor zowel de toneelspelers als ook de toneelbouwers een ware uitdaging.

De extra voorstelling vindt plaats in de Hoogt op 16 maart, aanvang 19.30 uur, zaal open om 18.45 uur. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15.00 en 20.00 uur telefonisch bij Elly Lievaart, via 0183-442153. De kaarten dienen afgehaald te worden in de Hoogt, op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl