Weer een beroepsvisser betrapt op illegaal vissen in de Biesbosch

Foto: Pixabay
7 maart 2019, 17:04
Verlopen

REGIO - Inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hebben in samenwerking met medewerkers van Staatsbosbeheer een beroepsvisser uit Woudrichem betrapt op het illegaal vissen in de Biesbosch.

De beroepsvisser had tien levende snoeken en twee levende snoekbaarzen aan boord. Ook had de visser levende meervallen en 5 kilo snoekbaarsfilet in een emmer aan boord. De levende vissen zijn na het meten losgelaten in de Biesbosch en de visfilet is in beslag genomen en vernietigd.

Tegen de beroepsvisser wordt proces-verbaal opgemaakt. Op 21 februari werd een andere beroepsvisser uit Hardinxveld in de Biesbosch ook al betrapt op illegale visserij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl