Overwinning voor ACKC in doelpuntrijk duel

Foto: Archieffoto ACKC
10 maart 2019, 15:27
Verlopen

ALMKERK - Het team van ACKC kon pas na twee weken geen competitiewedstrijden de nare smaak van het verloren duel tijdens de ACKC-dag wegwerken. Bij de uitwedstrijd tegen de hekkensluiter Dubbel Zes in Den Haag was er de mogelijkheid.

In de beginfase nam ACKC een mooie 0-4 voorsprong en kon na twee stippen tegen dit uitbreiden naar 2-7. Ogenschijnlijk was ACKC oppermachtig en was bij machte om het verschil lang te behouden. Bij rust was de stand 9-13, na wat slordigheden in verdedigend opzicht. Er was tevredenheid bij coach den Hartog, maar met de kanttekening zeker niet te gaan verslappen en de druk zo nodig zelfs nog wat op te voeren. ACKC hield stand maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg er soms wel heel gemakkelijk doorheen speelde.

De voorsprong slonk naar drie punten na een minuut of tien. Telkens was ACKC weer in staat dit te repareren. Richting einde wedstrijd werden nog wat wissels toegepast, zodat ook de reservespelers wat minuten konden maken. De wedstrijd werd uiteindelijk met 21-26 verdiend gewonnen door een beter ACKC. Hiermee staat de ACKC formatie inmiddels derde in de competitie. Komende zaterdag komt Vriendenschaar Bodegraven op bezoek in Giessen. De aanvang is 18.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl