Gratis compost op 30 maart bij de gemeentewerf

Foto: Archief
16 maart 2019, 16:54
Verlopen

ALTENA - Zaterdagochtend 30 maart kunt u op de gemeentewerven in de gemeente Altena gratis compost ophalen.

Met het gratis uitdelen van compost bedankt de gemeente u voor uw inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren. Compost is een natuurlijke bodemverbeteraar en laat uw planten op een milieuvriendelijke manier groeien. U kunt tussen 08.30 en 12.30 uur terecht bij de milieustraat in Giessen, Hank, Veen of in Werkendam.

Neem zelf een schep en emmers, plastic zakken of een aanhangwagen mee. De gemeente zorgt voor een kraantje waarmee u uw aanhangwagen kunt laden. Per persoon is maximaal 0,5 kuub beschikbaar. Zorg dat u op tijd bent, want op is op.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl