Stichting Powerhouse Sport viert 25-jarig jubileum

Foto: Brassband OenU
19 maart 2019, 16:46
Verlopen

HANK - Wat is de overeenkomst tussen acrogymen, turnen, freerunnen, (rolstoel)dansen en twirlen? Al deze sporten zijn te zien op 13 april in ’t Uivernest te Hank tijdens Sports meets Music vanaf 20.00 uur.

Stichting Powerhouse Sport bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit jubileumjaar te vieren, heeft de stichting brassband Oefening en Uitspanning benaderd om samen een concert te geven. Want ondanks dat muziek en sport mijlenver uit elkaar lijken te liggen, hebben ze verrassend veel overeenkomsten. Op 13 april willen ze laten zien en horen wat deze overeenkomsten zijn. Er zijn unieke combinaties gevormd, waardoor duidelijk wordt dat muziek en sport elkaar echt kunnen aanvullen.

Alle sporters die meedoen komen uit de regio, hierdoor is dit ook een uitgelezen kans om te zien wat voor sportmogelijkheden deze regio biedt. Brassband Oefening en Uitspanning is ook geen onbekende in de regio. De band uit Wijk en Aalburg behoort al jaren tot de top van Nederland en is momenteel, na het winnen van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, zelfs wereldkampioen in de eerste divisie. Oefening en Uitspanning is niet de enige wereldkampioen deze avond: twirlster Lieke Brok heeft met haar vereniging KNA Noordwijk goud en brons gewonnen op het WK. Zij zal haar dance twirl laten zien.

Alvast uw toegangsbewijs bestellen? Stuur een mail naar kaartenoenu@gmail.com. In de voorverkoop is de prijs € 10,- per persoon en aan de deur € 12,50. De voorverkoop loopt t/m woensdag 10 april.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl