Cynthia Riel in de prijzen op Special Olympics Abu Dhabi

Foto: www.cynthiarielnu.nl
22 maart 2019, 12:11
Verlopen

HANK - De 19-jarige Cynthia Riel kwam met een prachtig resultaat op vrijdag 22 maart weer thuis in Hank. Op de Special Olympic World Games 2019 in Abu Dhabi pakte zij tweemaal een podiumplaats in de categorie atletiek.

Op zaterdag 16 maart liet Cynthia op haar weblog weten: “Ik heb de 200 m. finale gehad op de atletiekbaan en ik ben 3de geworden, yeah”. Een dag later op zondag 17 maart pakte ze aansluitend het zilver in de finale bij het kogelstoten. “Mijn dag kan niet meer stuk,” schreef ze.

Special Olympics Nederland maakt deel uit van een wereldwijde beweging in 170 landen die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen. Van 14 t/m 21 maart 2019 streden 7.000 sporters tegen elkaar tijdens de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. Team NL deed met 64 sporters mee op dit wereldpodium. Waaronder dus Cynthia Riel uit Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl