CFM/Transito verliest tijdens laatste thuiswedstrijd

31 maart 2019, 18:31
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito speelde vrijdagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De tegenstander in De Crosser was, het tevens hooggeklasseerde, LZV/Kuypers H en W uit Lichtenvoorde.

In de eerste helft was het al snel LZV/Kuypers H en W dat op een voorsprong kwam. De Werkendammers deden daarna via Kevin Cornet snel wat terug en leken de overhand te nemen. De bezoekers gingen echter beter met de kansen om en kwamen via drie doelpunten op een 1-4 voorsprong met rust. De tweede helft een goed begin van CFM/Transito, dat wederom Kevin Cornet zag scoren. Na een aantal kansen die gemist werden, waardoor de Werkendammers de aansluiting niet vonden, was het LZV/Kuypers H en W dat de eindstand op 2-5 zette.

De laatste wedstrijd van het seizoen speelt CFM/Transito op 12 april in Roosendaal tegen Bristol Team. De wedstrijd begint om 21.30 uur in Sporthal In de Roos.

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.