N831 tussen Kromme Nol en Hedel zes momenten dicht

Foto: Pixabay
31 maart 2019, 19:28
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De N831 tussen de keersluis De Kromme Nol in Wijk en Aalburg en Hedel is in april zes avonden en nachten dicht voor alle verkeer vanwege wegwerkzaamheden.

Vorig jaar is door de provincie Gelderland gestart met asfaltonderhoud, maar door de lage waterstand in de rivieren konden vanaf een bepaald moment de materialen niet meer worden aangevoerd en kon het asfalt niet worden vernieuwd. Daarnaast zijn stukken nieuw aangebracht asfalt afgekeurd en deze vlakken asfalt moeten worden vervangen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de nachten van 8, 9, 10, 11, 15 en 16 april steeds van 19.00 uur tot 6.00 uur. De weg is plaatselijk afgesloten en verkeer wordt omgeleid. Overdag is de weg open.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl