Ruim 900 deelnemers van start bij de 80 van 1 Altena

Foto: Leo Boeren
6 april 2019, 01:55
Verlopen

ALMKERK - Na ruim een jaar van voorbereiding vertrokken vrijdagavond 5 april om 22.00 uur ruim 900 wandelaars die deelnemen aan de 80 van één Altena.

Het publiek is divers, zo zijn er wandelaars uit het gehele land maar er zijn ook deelnemers uit België, Duitsland, Luxemburg en Engeland. Er ook bijzondere deelnemers, zoals iemand die voor de 100ste keer een Kennedy mars loopt. De laatste deelnemer moet voor zaterdag 6 april om 18.00 uur de finish halen.

Benieuwd wanneer de wandelaars door jouw dorp komen? Om aan te moedigen of gewoon om het spektakel te bekijken? Bekijk het schema hieronder met start en doorkomsttijden. Bij het berekenen van deze tijden is uitgegaan van een minimale snelheid van gemiddeld 4 km/u en een maximale snelheid van 7 km/u.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl