Officiële opening van ‘De VlindeR’ door Paula Jorritsma

Foto: Stichting De Vlinder Activiteitencentrum
13 april 2019, 07:18
Verlopen

HANK - Op donderdag 11 april om 11.11 uur werd Stichting De VlindeR activiteitencentrum in Hank officieel geopend door wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Altena.

Stichting De VlindeR activiteitencentrum heeft als missie het ondersteunen van mensen bij diverse hulpvragen, interesses en/of wensen. Het verbindt mens en welzijn. Men biedt maatwerkactiviteiten (WMO) en algemene activiteiten. De algemene activiteiten zijn bestemd voor iedereen: workshops, bingo, kringloopwinkeltje en diverse sportactiviteiten.

Na de opening was er een hapje en een drankje voor de aanwezigen. Rond 13.00 uur werden de activiteiten voor de cliënten hervat en was de officiële opening van het activiteitencentrum een feit. U vindt Stichting De VlindeR activiteitencentrum in Campus Hank aan het Pastoor Lipsplantsoen 14 in Hank. Men is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl