Het 47e Jazzfestival Gorinchem is weer in aantocht

Foto: Gorcum Jazz
21 april 2019, 16:10
Verlopen

GORINCHEM - Op 10, 11 en 12 mei presenteert het oudste drie-daags evenement weer veel jazzmuziek binnen de oude veste van Gorinchem. Normaal is dit het derde weekend in april, maar wordt vanwege de late Pasen eenmalig verschoven naar de tweede week van mei.

Bijzonder is dit jaar de Night Jazz Cruise op zaterdagavond 11 mei. Dit is het enige evenement met entree kosten van € 25,- per persoon. Na de afvaart rond 19.00 van de Zilvermeeuw II wordt u aan boord begroet door twee gerenommeerde orkesten: de Lamarotte Jazzband en The Two Tones Swingband. Vrijdag 10 mei start het Jazzfestival met de Jazzkroegentocht, waarbij in diverse Horeca bedrijven u gratis live-jazz wordt aangeboden van 21.30 tot 02.00 uur.

Zaterdag 11 mei wordt u gewekt door drie looporkesten in het centrum: Time Out Brazzband, Mardi Gras Jazzband en het jeugdige Mom’s Kitchen Jazzband. Het festival staat toch deels in het teken van de Jeugd. Ook zondag 12 mei staat er veel muzikaal spektakel op het programma. Alle informatie is te vinden op www.gorcumjazz.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl