Tweedehands boekenverkoop bij Zorgplein Maaswaarden

Foto: Freeimages.com
1 mei 2019, 18:22
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 15 mei wordt er een voorjaarsboekenverkoop georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. De boekenverkoop zal plaatsvinden in het atrium van het Zorgplein.

Er is een uitgebreide kraam met bijzondere boeken waar het grootste gedeelte van de boeken wordt verkocht binnen de actie ‘5 boeken voor 1 euro’. In restaurant de Waard kunt u terecht voor een speciale aanbieding met koffie en wat lekkers. Nieuw is de verkoop van allerlei chocoladeproducten.

De voorjaarsboekenverkoop wordt gehouden aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg van 14.00 tot 17.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl