Boksclinic in Jongerencentrum De Pomp met Joop Gottmers

Foto: Cip.nl
4 mei 2019, 00:30
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 11 mei gaan de stoelen en banken aan de kant en wordt Jongerencentrum De Pomp in Almkerk een echte boksring. Deze avond komt Joop Gottmers (opnieuw) naar De Pomp om een professionele (kick)boksclinic te verzorgen.

Als professioneel uitsmijter, Europees kickbokskampioen en drugshandelaar kende Joops leven vele extreme hoogte- en dieptepunten tot zijn levende radicaal veranderde. Zijn verhaal is ronduit indrukwekkend en de moeite waard om bij aanwezig te zijn. Sportieve kleding is geen verplichting, maar natuurlijk wel handig. De zaal gaat om 20.00 uur open.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Voor meer informatie kun je kijken op www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl