Rijswijker Edwin Straver naar Saudi-Arabië

Foto: Archief
4 mei 2019, 16:26
Verlopen

RIJSWIJK - Motorrijder Edwin Straver uit Rijswijk stond in 2018 en 2019 aan de start van de Dakar Rally. Ook in 2020 zal Edwin willen deelnemen aan deze rally, die in januari 2020 in een heel ander werelddeel verreden zal worden.

De Dakar Rally verkast voor de editie van 2020 naar Saudi-Arabië nadat het politieke klimaat in Zuid-Amerika dusdanig veranderde dat de organisatie aldaar niet meer mogelijk was. Op Twitter retweet Edwin Straver de berichten van het officiële Dakar profiel met de bekendmaking van dit nieuws.

De Dakar wordt verreden van 5 tot en met 17 januari 2020. Meer informatie over de routes wordt binnenkort bekend gemaakt. Kijk ook op www.edwinstraver.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl