Chris Maas wint eerste Omloop Biesbosch/Noordwaard

18 mei 2019, 18:08

WERKENDAM - Zaterdag 18 mei werd voor de eerste maal de Omloop Biesbosch / Noordwaard verreden.

In het hart van de Biesbosch werd door basisleden en de sportklasse een parcours van 9,5 kilometer afgelegd met veel bruggetjes, spectaculaire slingerwegen door de polder en over dijken. De start en finish locatie was de Noordwaardweg.

In de sportklasse stonden 56 renners aan de start. Chris Maas uit Papendrecht pakte de eerste plaats. Menno Driessen werd tweede. Jan Sachtleven werd derde. Bij de Basisleden Categorie A won Kenny Bongers. Basisleden Categorie B werd gewonnen door Jan Grauss. De organisatie was in handen van trainingsgroep De Groenen en Stichting Wielervrienden Werkendam onder auspiciën van GRC Jan van Arckel.