ACKC op koers voor promotie naar 2e klasse

19 mei 2019, 09:49

ALMKERK - ACKC trad afgelopen zaterdag aan tegen Ventura Sport uit Strijen. De beginfase was best wel lastig en het ACKC/Bakertillyteam kon geen afstand nemen.

Er kwam toch al snel een kentering. ACKC kon uitlopen naar 9-4 en had het heft in handen genomen. Bij rust was de voorsprong 10-6. De tweede helft kon ACKC het karwei afmaken en liep uit naar 14-7. Coach den Hartog paste liefst vier wissels toe en gaf zijn reserves ook wat speelminuten. ACKC kon een 18-11 overwinning binnen slepen en is hierdoor nog steeds koploper en op promotie koers aan het eind van de rit.

Zaterdag 25 mei gaat ACKC op bezoek in Rotterdam waar het uit gaat komen tegen THOR. De wedstrijd op sportpark Ellemare vangt aan om 15.30 uur.