Samenwerking tussen Golfpark, Golfclub en Golf Academy officieel bezegeld

Foto: Almkreek
20 mei 2019, 12:40
Verlopen

ALMKERK - De eigenaar van het Golfpark, Hans Schaap en twee bestuursleden van Golfclub Almkreek, Hans Mars en Ad Gravendeel, ondertekenden met elkaar op vrijdag 17 mei op Almkreek een samenwerkingsovereenkomst.

Hiermee is de samenwerking van Golfclub en Golfpark voor de komende vijfenhalf jaar vastgelegd. Golfpark Almkreek blijft hierdoor de thuisbasis voor Golfclub Almkreek. Deze overeenkomst is de formele bevestiging van wat het Park, de Club en de Academy nastreven: samen zorgen voor een aantrekkelijke golfbaan, met een actieve golfclub en een professionele golfschool.

Onder het motto ‘Gewoon Gezellig’ heten zij samen golfers en aankomende golfers hartelijk welkom op Almkreek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl