Glansrijke winst voor ACKC in Rotterdam

27 mei 2019, 14:13
Verlopen

ALMKERK/ROTTERDAM - Het ACKC/Bakertillyteam ging op bezoek bij THOR in Rotterdam. Al snel wist ACKC een voorsprong van 0-4 te bereiken. In de slotfase van de eerste helft ging het wat beter lopen en was er bij rust een 4-10 voorsprong.

Na rust was er een wat effectiever spelend ACKC te zien en kon de voorsprong gemakkelijk worden vergroot naar 6-16 halverwege. Coach Den Hartog kon weer diverse reserves inbrengen voor wat speelminuten. ACKC scoorde er lustig op los en liep steeds verder uit. De ACKC/Bakertillyformatie toonde aan dat er kampioensaspiraties zijn en promotie naar de 2e klasse wil afdwingen. Uiteindelijk werd er glansrijk gewonnen met als einduitslag 9-22.

Er zijn nog twee wedstrijden te gaan. Zaterdag 1 juni komt, tijdens de laatste thuiswedstrijd, Olympia uit Spijkenisse op bezoek en zullen er diverse activiteiten zijn op sportpark ‘de Alm’. Aanvang van de wedstrijd is 15.30 uur.

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.