Stichting Festival Comité Woudrichem druk bezig met Visserijdagen

Foto: Archief
31 mei 2019, 09:19
Verlopen

WOUDRICHEM - Eerder werd al bekend dat de organisatie van De Visserijdagen in Woudrichem worden overgenomen door Stichting Festival Comité Woudrichem. Deze stichting zal dit jaar het evenement terugbrengen van drie dagen naar één dag.

Stichting Festival Comité Woudrichem is druk bezig met een doorstart van de Visserijdagen, die al decennialang in de vestingstad worden gehouden. Alle organisaties die vroeger bij de Visserijdagen betrokken waren, doen ook nu weer mee. Met name vanwege de tijd en het geld is het driedaagse evenement in elk geval dit jaar teruggebracht naar één dag. Ook de vuurwerkshow zal op zaterdag 31 augustus ontbreken.

De stichting sluit ook niet uit dat de Visserijdagen in de toekomst mogelijk onderdeel gaat uitmaken van het festivalweekend. Het Festivalweekend vindt rond Hemelvaartsdag plaats en de Visserijdagen aan het einde van de zomervakantie. De Stichting Oude Vissershaven, die in maart aankondigde de stekker uit het driejaarlijkse evenement te trekken, had last van strengere regels voor de organisatie en de stichting kampte met een geld tekort.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl