Maakbaarheid en zingeving in de natuur

Foto: Forten.nl
6 juni 2019, 17:14
Verlopen

GIESSEN - Is je leven maakbaar? En als je niet gelukkig bent, ligt dat dan aan je zelf? Op 23 juni vindt een zingevingsactiviteit plaats in Fort Giessen met ‘Maakbaarheid’ als thema.

‘Maakbaarheid’. Het woord duikt de laatste tijd steeds vaker op. Het lijkt alsof veel in het leven maakbaar is, of dat je zelf volledig verantwoordelijk bent voor het vormgeven van jouw of haar perfecte leven. Is dat echt zo? En wil je dat dat zo is? Heb je grip op je eigen realiteit? En als je zelf je leven gaat vormgeven en inrichten, welke elementen zijn dan voor jou van werkelijk belang?

In de prachtige natuur in en rond Fort Giessen gaat men met deze en andere vragen actief aan de slag. Wat roept de omgeving in je wakker rondom het thema? Wat vind je in de natuur wat raakt aan jouw leven? Door zelf te ervaren en ook oog en oor te hebben voor de bevindingen van anderen kun je na afloop geïnspireerd en vol positieve energie naar huis. Van 14.00 tot 16.00 ben je welkom. Er is ruimte voor ontmoeten, verdiepen, gesprek, doen, creëren en delen. Opgave via hankschuitmaker@waarmaker.com. Deelnemen kost voor volwassenen € 5,00 en voor kinderen € 2,50.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl