Altena kleurt weer paars tijdens de Samenloop voor Hoop

Foto: Gerrit de Joode
9 juni 2019, 13:36
Verlopen

RIJSWIJK - Na een jaar van voorbereidingen zal op 28 en 29 juni de tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Altena plaatsvinden. Dat werd verteld tijdens een persconferentie op donderdag 6 juni.

De SamenLoop voor Hoop is een initiatief van het KWF waarbij met een 24-uurs wandelestafette zoveel mogelijk geld wordt ingezameld in strijd tegen kanker. Tijdens de SamenLoop voor Hoop zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

Met ruim 1000 deelnemers en naar verwachting 5000 bezoekers zal Altena weer paars kleuren in de strijd tegen kanker. De organisatie is helemaal klaar voor dit bijzondere evenement wat plaats zal vinden in Giessen/Rijswijk. Altena TV en Radio A-FM zullen tijdens de SamenLoop voor Hoop verslag doen van dit evenement op radio, televisie en online.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl