Hartenjager in Giessen is zaterdag officieel heropend

Foto: Altena TV
16 juni 2019, 13:46
Verlopen

GIESSEN - Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om de Jager in Giessen een warme plek te maken met ruimte voor iedereen.

Na een periode van 9 maanden is de Jager in Giessen heropend en omgedoopt tot Hartenjager. Nicolette van Andel en Janine Kant, drijvende krachten achter de metamorfose, zijn trots op het resultaat. De plannen gaan buiten verder waar het groene hart zal ontstaan.

Na de officiële opening met de onthulling van de nieuwe naam door wethouder Paula Jorritsma genoten de vele bezoekers van een heerlijke lunch en doemarkt. De dag werd afgesloten met ‘Pan met Passie’ waar ruim 50 mensen aan tafel gingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl