Concert Altena Brass en Sint Caecilia

Foto: Altena Brass
17 juni 2019, 15:09
Verlopen

HANK - Brassband Altena Brass is vrijdag 21 juni te gast bij muziekvereniging Sint Caecilia in ’t Uivernest in Hank voor een uitwisselingsconcert dat om 20.00 uur begint.

Als eerste komt vrijdag het opleidingsorkest van Sint Caecilia op het podium, onder leiding van dirigent Waldo van Wijk. Daarna is het de beurt aan Altena Brass, onder leiding van Michael Engelbrecht. Vervolgens speelt het groot orkest van Sint Caecilia. Ter afsluiting spelen beide orkesten nog twee nummers samen.

Voor Altena Brass is ’t Uivernest geen onbekend terrein. In april nog gaf het streek-orkest een jubileumconcert in het Hankse dorpshuis ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan. De toegang is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl