Geen kers op de taart voor ACKC

17 juni 2019, 10:55

ALMKERK - Nadat ACKC onlangs al promotie binnenhaalde ging het er afgelopen zaterdag om, in de uitwedstrijd tegen Korbatjo uit Oud-Beijerland, wie zich uiteindelijk kampioen van de 3e klasse I mag noemen.

De wedstrijd ging in de beginfase behoorlijk gelijk op tot tien minuten voor rust bij een 6-6 stand. De fysiek spelende thuisploeg kreeg heel gemakkelijk drie strafworpen op rij en zette bij rust het ACKC/Bakertillyteam op een 11- 7 achterstand. De tweede helft kon ACKC op het gras in de Hoekse waard weinig spectaculairs uitrichten voor het talrijk meegereisde ACKC publiek.

Het kampioenschap werd uiteindelijk gevierd door Karbatjo die ACKC met een 22-12 zonder de kers op de taart naar huis stuurde. Op 24 augustus zal ACKC aan zijn oefencampagne beginnen voor het veldseizoen 2019-2020, thuis tegen ASKC uit Antwerpen/Schoten). Op 31 augustus speelt het team uit tegen Atlas in Rithem en 2 september uit tegen DSO in Klundert.