Gemeente Altena start met een veiligheidsenquête

Foto: Gemeente Altena
21 juni 2019, 17:36
Verlopen

ALTENA - Voelt u zich veilig in uw buurt? Ervaart u vaak overlast? Welk cijfer geeft u uw buurt?

Waar moet de gemeente Altena de komende jaren vooral aan werken, als het om veiligheid gaat? Dat wil men graag van de inwoners weten. U kunt tot 3 juli 2019 meedoen aan de veiligheidsenquête.De uitkomsten van de enquête gebruikt de gemeente voor een uitgebreide veiligheidsanalyse en om het veiligheidsbeleid voor de komende jaren te bepalen. Meedoen aan de enquête kan digitaal of op papier. De digitale versie is te vinden op https://www.gemeentealtena.nl/enqueteveiligheid.

Wilt u liever een papieren enquête ontvangen? Bel of mail naar de gemeente Altena via 0183 – 51 61 00 of veiligheid@gemeentealtena.nl en men stuurt de enquête toe. Hoe meer inwoners de enquête invullen, des te beter kan de gemeente het veiligheidsbeleid afstemmen op wat er leeft in uw woon- en leefomgeving.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl