Welverdiende winst voor ACKC 1

30 september 2019, 19:02

ALMKERK - Na 3 verloren wedstrijden is het team gebrand op winst. Deze wedstrijd werd gespeeld op het kunstgras in Almkerk tegen Korbatjo 1.

Er zijn veel mooie aanvallen over en weer en het is al snel duidelijk dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. De ruststand van 6-5 wist het spannend te houden. Na de rust komen beide ploegen zeer gemotiveerd uit de kleedkamers maar door een paar tegendoelpunten is de stand 6-7.

Er volgen weer mooie aanvallen waar niet veel punten gehaald worden. Met nog een paar minuten op de klok is het 10-10. Het publiek wordt steeds luidruchtiger van de spanning. Dan wordt er nog een keer gescoord door ACKC 1 en vlak daarna wordt het eindsignaal gefloten en heeft ACKC 1 de punten binnen met een eindstand van 11-10.