Contactavond MS Vereniging Nederland

Foto: MS Nederland
5 oktober 2019, 07:20
Verlopen

ALTENA/GORINCHEM - De MS Vereniging Nederland - Gorinchem en omgeving en Altena, nodigt al haar leden en andere belangstellenden uit voor de contactavond op woensdag 16 oktober 2019 om 20.00 uur in de recreatiezaal van de Boogflat aan de Pijlstraat-portiek 2 in Gorinchem.

Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Spreker voor deze avond is mevrouw Linda Boot. Zij brengt de aanwezigen voor het voetlicht wat de rol is van een diëtiste en geeft haar 360 graden kijk op voeding. Zij is ook vrijwilliger voor de onderzoekrubriek van MS web, waarvoor ze alle wetenschappelijke ontwikkelingen bijhoudt.

Met MS heb je je goede en je slechte dagen. Kan het te maken hebben met wat je gegeten hebt? Dat kan, maar dat hoeft niet. Kan voeding MS voorkomen of genezen? Dat is niet zeker. Vaststaat is dat MS multifactorieel is en met een gezonde leefwijze kun je wel degelijk zelf iets doen om je conditie op peil te houden, een betere afweer te hebben en je fitter te voelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl