De HartenBrigade bracht weer een ‘Pan met Passie’

Foto: Altena TV
21 oktober 2019, 04:23
Verlopen

GIESSEN - Iedere 3e zaterdag van de maand organiseert de HartenBrigade de activiteit 'Pan met Passie', welke als doel heeft om mensen samen te laten komen.

Gezellig samen eten, samen zijn en ruimte voor een warm gesprek in de HartenJager, iedereen is welkom. Met ruim 50 mensen die genoten van een heerlijke maaltijd was het weer een drukte van belang in de Jager te Giessen. “Aan vrijwilligers geen tekort”, aldus Nicolette van Andel, initiatiefneemster van de HartenBrigade. Al vroeg in de middag waren ze aanwezig om een heerlijke maaltijd te bereiden. Dit keer ook gesteund door 8 stagiaires welke de HartenBrigade hadden gekozen om de maatschappelijke stage te lopen.

“Trots zijn we op alle vrijwilligers en zeer zeker ook op de jonge stagiaires die de HartenBrigade steunen”, aldus van Andel. Alle aanwezigen genoten van de maaltijd, sfeer, gezelligheid en de warme gesprekken die voor vele mensen in de samenleving het verschil maken. Bart Schutte is sinds ruim 2 maanden ook stagiair bij de HartenBrigade en zegt: “Luisteren is soms belangrijker dan iets zeggen.” Op zaterdag 16 november is de volgende ‘Pan met Passie’. U bent van harte welkom om aan te schuiven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl