Laatste wens van Will Kolker is een ballonvaart met zijn vrouw

Foto: HartenBrigade
1 november 2019, 13:22
Verlopen

WOUDRICHEM - Wat begon als bezegeling van misschien wel de mooiste liefde tussen twee mensen, welke werd bekroond met een huwelijk in januari, krijgt nu een andere wending.

Will trouwde met zijn grote liefde Ineke in de wetenschap ziek te zijn. Wonderbaarlijk genoeg krabbelde hij een klein beetje op en samen genoten ze van een prachtig en intiem feest omgeven door liefdevolle mensen. De bruiloft werd door de ziekte thuis gevierd, de dominee en ambtenaar kwamen naar hen toe.

De hersentumor die tussen beiden kwam, zal niet meer verdwijnen maar toch gaven ze nooit op. De ziekte in de strijd om het leven is aan het winnen, het is Will zijn laatste wens om samen met zijn vrouw een ballonvaart te maken. Laat u samen met de HartenBrigade deze wens uitkomen? Met een bescheiden donatie van € 2,50 kan deze laatste wens uitkomen. Kijk op www.facebook/com/HartenBrigade om uw donatie te doen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl