CFM/Transito zakt verder terug op de ranglijst na verliespartij

Foto: Archief
9 november 2019, 06:14
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito ging vrijdagavond op bezoek bij LZV/Kuypers H en W uit Lichtenvoorde. Een ploeg die altijd bovenin de Eerste Divisie meedoet, en daardoor dus ook een geduchte tegenstander.

Na vier wedstrijden zonder overwinning snakten de mannen van trainer Marcel van de Kamp weer naar een driepunter. In een open eerste helft was het CFM/Transito dat continu achter de feiten aanliep in de stand. Na de 1-0 kwam nog snel de gelijkmaker, maar daarna werd er de hele eerste helft tegen een achterstand aangekeken. Na de 1-1 werd het 3-2, 4-3 en uiteindelijk zelfs 6-3.

De tweede helft kwam CFM/Transito er niet meer aan te pas en liepen de gastheren uit naar een 8-3 voorsprong. Via Martijn Lommers werd er nog wat teruggedaan, maar het was de thuisploeg die de uitslag op 9-4 zette. CFM/Transito zakt hierdoor steeds verder weg op de ranglijst en zal snel weer punten moeten gaan pakken.

De volgende wedstrijd van CFM/Transito is op 22 november. In De Crosser in Werkendam is JCK/Aiso om 20.00 uur de tegenstander.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl