CDA in gesprek over toekomst van de landbouw in Altena

Foto: Pixabay
14 november 2019, 08:19
Verlopen

WERKENDAM - De CDA afdeling Altena houdt donderdag 21 november een bijeenkomst in het teken van de toekomst van de landbouw in Altena. De bijeenkomst wordt gehouden in dorpshuis het Vlechtwerk in Werkendam.

Tijdens de bijeenkomst zal Meeuwis Millenaar een presentatie houden over kringlooplandbouw. Na de presentatie is er onder leiding van voorzitter Harm-Jan van der Beek een paneldiscussie met Meeuwis Millenaar, ZLTO voorzitter Ariaan Straver, wethouder duurzaamheid Roland van Vugt, wethouder landbouw Matthijs van Oosten.

Naast het gesprek over de landbouw kijkt de CDA fractie kort terug op het jaar na de gemeenteraadsverkiezingen en presenteert het CDJA haar plannen voor 2020. Iedereen is welkom de bijeenkomst bij te wonen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl