Ruben Hoeke Band in Xinix

Foto: XINIX
18 november 2019, 16:26
Verlopen

NIEUWENDIJK - Vrijdag 22 november speelt de Ruben Hoeke Band met in het voorprogramma 3 Chords Down in Xinix.

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 toert hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op veel Europese bluesfestivals. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse‘ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’. Als gastmuzikant speelt gitarist Matthijs Snoek op deze avond een aantal nummers mee.

De band presenteert haar nieuwste album “All Saints” aan het Nieuwendijkse publiek. Dit album krijgt uiterst positieve recensies in binnen- en buitenland. Het voorprogramma van deze avond wordt verzorgd door 3 Chords Down, het nieuwe project van Rob Hendrikse, Patrick Zappeij en Rolf Ran. 3 Chords Down brengt een mix van bekende en minder bekende classic rock en blues songs in een geheel eigen interpretatie.

Xinix gaat de 22ste om 21.00 uur open en 3 Chords Down speelt vanaf 21.30 uur. Entreeprijzen: niet-leden € 10,00, leden € 8,00 en jeugdleden € 7,00.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl